top of page

Cellulite hoe kom je ervanaf?

Bijgewerkt op: 3 aug. 2021


Cellulite

Wat is het?

De meeste vrouwen zijn ermee bekend want maar liefst 85% van de vrouwen heeft er last van.

Cellulite komt vooral voor op billen, benen, buik en bovenarmen. Het lijkt op een sinaasappelhuid omdat de huid bobbelig lijkt. Dit heeft te maken met onderhuids bindweefsel. Het maakt niet uit of je een pondje meer hebt of super slank bent, het heeft vooral te maken met de conditie van je

onderhuid bindweefsel.

Wat merk je?

  • Bobbelige huid op de heupen, dijbenen en billen en soms op de onder­buik of bovenarmen (kuiltjes en deukjes).

  • Zichtbare vetophopingen, de huid is wat harder op sommige plekken.

  • Plekken waar cellulite zit zijn pijnlijk wanneer je er hard over wrijft.Wil jij ook zo mooi resultaat behalen? Ga dan snel aan de slag met de Body Spa


Mogelijke oorzaken

Er zijn meerdere oorzaken en invloeden waardoor cellulite kan ontstaan en/of verergeren.

  1. Genetische aanleg

  2. Hormonale verandering ( stress, slecht slapen, levensstijl of leeftijd )

  3. Inactiviteit

  4. Veroudering

Een te hoog level van oestrogeen veroorzaakt snellere cellulite ontwikkeling.Behandeling?

Behandeling van cellulite is lastig en vaak een traag ontwikkelingsproces. Een gezonde levensstijl, zoals stress mijden, gezond eten en beweging helpen je zeker. Dit blijft echter een lange termijn behandeling.

Wil je direct je cellulite aanpakken en je zit niet te wachten op een rigoreuze behandeling zoals liposuctie dan kun je de onderhuidse verkleefde cellen nu zelf aanpakken!

Dit kan heel gemakkelijk met een thuis gebruik apparaat die werkt met zwakstroom om de onderlagen van de huid te bereiken. Hierdoor worden vetcellen afgebroken, de gel zorgt voor anti veroudering ingrediënten naar de cellen en de afvalstoffen kunnen het lichaam verlaten op de reguliere weg via de lymfevaten.


Er zijn echt mooie resultaten behaald met het gepatenteerde apparaat de Galvanic Body Spa.

Dit apparaat helpt je niet alleen van je cellulite af maar werkt ook om je huid weer strak te krijgen.
Hoe werkt het?

Je smeert de body shaping gel op het apparaatje en masseert vervolgens het betreffende lichaamsgedeelte 5 minuten lang. Dit is geheel pijnloos. Je hoort kleine beetjes zodat je weet dat je goed huid contact maakt en het apparaat zijn werk doet.


In eerste instantie zul je je misschien afvragen als je niks voelt of het geen pijn doet.. heeft het dan wel effect?


Het antwoord is JA! We laten je graag kennis maken met de reeds behaalde resultaten met de Body Spa in onderstaande video.


Optimaal resultaat krijg je door 2 tot max 4x per week 5 minuten het gedeelte te behandelen dat met cellulite is aangedaan. En dit met regelmaat te herhalen, plan dit voor jezelf in, je gaat je er niet alleen beter door voelen maar er vooral ook beter uitzien. Het apparaat heeft een timer van 5 minuten dus schakelt na die tijd automatisch uit.


Let op! Wanneer je metaal in je lichaam hebt dan is het niet aan te raden met deze behandeling te starten.Hieronder in de video vind je nog meer resultaten...
Bestellen?

Wil jij tot aanschaf overgaan van de Body Spa en investeren in jezelf?

Check dan onderstaande site waar je meer informatie over dit apparaat en bijhorende gels kunt terugvinden :134 weergaven0 opmerkingen
bottom of page