Resultaten spreken voor zich.. Vrij van acne door dieptereiniging!


Oneffenheden, acne, onrustige huid, mee-eters, iedereen kent dit wel. Ons gezicht staat dagelijks bloot aan omgevingsfactoren die onze huid vervuilen. We zitten vaak aan ons gezicht met vieze handen en eten niet altijd de meest gezonde dingen, slapen niet altijd genoeg, we nemen deel aan het verkeer met uitlaatgassen en zo nog veel meer wat allemaal effect kan hebben op je huid.


Het begin van een goede huid is echt de reiniging. Wassen met een face wash, watjes met lotion of het gebruik van wipes laat nog veel residu achter op de huid, al lijkt het aan de buitenkant heel schoon.

De Lumi Spa is speciaal ontwikkeld om voor iedereen die weinig tijd heeft toch je gezicht de behandeling te geven die het nodig heeft!Geef jezelf weer die stralende, frisse en vrij van acne huid, door dagelijks 2x 2 minuten gebruik van de Lumi Spa.

Het siliconen kopstuk is super hygienisch en makkelijk te reinigen. Daarbij drukt het niet te hard op je huid vanwege het mechanisme in de Lumi Spa. Net als je elektrische tandenborstel geeft deze een onderbreking wanneer je teveel druk zet. Hard wrijven is namelijk niet de manier om je huid intensief te reinigen.


De masserende werking van het kopstuk zorgt voor een exfolierende werking waardoor dode huidcellen verwijderd worden, zo zie je er direct stralender uit.

Je zult verbaasd staan wat er na jouw grondige reinigingsritueel van watjes, doekjes of facwash nog van je huid komt wanneer je de Lumi Spa gebruikt. Waterproof, dus ideaal onder de douche te gebruiken. Oplaadbaar, gaat ongeveer een maand lang mee zonder opnieuw te hoeven opladen. Wil je jouw huid intensief aanpakken als het gaat om acne? Check het 6 stappenplan vrij van acne.
Vervang nu jouw ritueel met de Lumi Spa

je krijgt deze met een GRATIS cleanser naar huidtype
7 Huidvoordelen van de Lumi spa

  1. 37% gladdere huid al na het eerste gebruik

  2. 37% zachtere huid al na het eerste gebruik

  3. 2x zichtbaar schonere huid na 12 weken

  4. 62% verbeterde glans na 12 weken

  5. Vermindert de zichtbaarheid van porien

  6. De huid wordt helderder

  7. De huidtint ziet er zichtbaar frisser uit 

Wordt ook lid van de Lumi Spa Squad!
 

Zelfs een zwarte markeer stift is geen match voor de Lumi Spa! Zonder hard te wrijven wordt deze geheel verwijderd in 2 minuten!


Wil je meer weten over de Lumi Spa of onze andere huidverbeterings apparaten?

Check..

 


Wordt lid van onze besloten FaceBook Community en blijf op de hoogte van al onze nieuwe releases


4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven