Shine! Tover je melkflessen om in Ibiza bruine benen

Bijgewerkt op: 3 jul. 2021Eeeekk! De langverwachte zon is er .. mijn jurkjes kunnen uit de kast. Heerlijk!

Mijn gedachten waren nog bij vorig jaar zomer waar die jurk mij zo mooi stond op Ibiza.


De realiteit van vandaag is dat mijn benen na deze lange winter eerder weg hadden van de engelse melkflessen benen. De look van mijn outfit voldeed niet aan mijn verwachtingen.

Ik was enigszins teleurgesteld. Het zou me nog weken duren voordat ik met de zonnestralen van nu een kleurtje zou gaan krijgen. Zolang wilde ik zeker niet wachten met het dragen van mijn mooie collectie jurkjes.


De oplossingen....


De zonnebank was na corona net weer open maar was er toch niet helemaal happy mee vanwege het effect op mijn huid.


Spraytan voor het hele lichaam laten doen.. en wauw.. ik was direct happy met het resultaat tot een paar dagen later waar de kleur ging vlekken en al snel verdwenen was. Mooi voor een feest maar niet voor langere periode.


BB creme geprobeerd.. maar die heb ik er binnen 5 minuten weer snel vanaf gehaald. Die kleur paste helemaal niet bij me en vond de textuur en effect echt niet mooi.


De meeste tanners.. gaven me een oranje kleur waar ik al de nodige opmerkingen over kreeg. Nee voor mij hadden tanners en zelfbruiners afgedaan totdat..


Ik deze bronzer heb uitgeprobeerd. De eerste gel die ik zonder handschoen kon opsmeren en die niet zo'n intense geur heeft.

In eerste instantie heb ik deze gemengd met mijn dagcreme en op mijn gezicht geprobeerd. Mijn dagcreme is met zonnefactor en past zichzelf aan elk huidtype aan. Handige tube dus ideaal ook om mee te nemen.


Wow! deze zorgde er niet voor dat de fijne lijntjes in mijn gezicht extra geaccentueerd werden en het gaf me net die look die ik nodig had om van dat witte wintergezichtje af te komen.


De volgende poging werden mijn armen en ook deze kregen een egale bronskleur.


Ook mijn benen nu aangepakt.. wat een prachtig resultaat! Mijn witte benen zagen er instant bruin uit. Heb ze eerst wel even gescrubd met gemalen walnotendoppen. Deze scrub ik ook echt een aanrader! 100% zeepvrij en bevat Aloë vera voor een goede verzorging.


Het is een beginnende bruinende kleur, maar deze past helemaal bij mijn huid en de tweede keer smeren zal deze nog wat intensiever van kleur worden. Mijn melkflessen tover ik nu in een handomdraai om naar Ibiza bruine benen met deze bronzer/tanner. Zeker na de tweede keer smeren ben ik zeer tevreden over het resultaat! En dit allemaal zonder teveel gedoe.


Het was afwachten hoe het zou reageren na een scheerbeurt.. maar ik ben positief verrast!

Ik heb zelf wel eerst een zachte scrub gebruikt zodat ik zeker wist dat de bronzer goed zou hechten.


Deze zelfbruiner heeft geen spf, zonnefactor dus ik gebruikte daarna een niet al te vette maar wel hoge beschermingsfactor met 35 of 50 met anti oxidant en aloe vera


Trouwens.. ben je wel verbrand.. dan kun je deze zachte bronzergel ook prima gebruiken om toch de roodheid te verbloemen en een mooi bronstintje te krijgen.

Deze kleurt aan je eigen huid dus je ziet er altijd natuurlijk bruin uit.
Een paar vriendinnen hebben het ook uitgetest, zij zijn me dankbaar! Een zelfbruinende gel als een absolute bestseller voor een zomerkleur zonder zon het gehele jaar door.


Ga voor gold baby... liquid gold.

Even de voordelen op een rij :


✔️ Een lichte reukarme en snel intrekkende gel

✔️ Kleurt brons en niet oranje

✔️ Streept niet, Vlekt niet, geeft niet af

✔️ Binnen 15 minuten resultaat

✔️ Hoe vaker je smeert hoe donkerder de kleur

✔️ Blijft 7 dagen zichtbaar ( voor onderhoud van kleur, gebruik 2x per week)

✔️ Kleurt aan je eigen huidskleur dus altijd natuurlijk

✔️ Waterproof


 

Wil jij meer resultaten zien en op de hoogte blijven van allerlei toffe beauty producten en nieuwe releases? Wordt dan nu GRATIS lid van onze FB community :10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven